top of page
Stairs

Palvelut

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

 

Imagin perustaja Marika Tynnilä on kokenut ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja ryhmätaideterapeutti ja visuaalinen suunnittelija sekä kuvittaja. Marika on toiminut terapiayrittäjänä vuodesta 2015, ja tehnyt asiakastyötä erityisesti työhyvinvoinnin, aikuissosiaalityön ja lastensuojelun saralla. Lue lisää Marikan monipuolisesta polusta täältä!

 

Yksilöterapiatyötä Marika tekee tällä hetkellä pääasiassa työhyvinvointipalvelu Auntien ammattilaisena, mutta jos sinua kiinnostaa kokeilla ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, on uusille yksityisasiakkaille tarjolla helppoa ja turvallista nettiterapiaa. Jos nettiterapia ei ole mieleinen ratkaisu, Imagilla on myös kotoisa vastaanotto Helsingin Punavuoressa. Aikoja löytyy rajoitetusti. Lue lisää!

 
Joogaa, rentoutusta ja työhyvinvointia
Uutta luova, ratkaisukeskeinen ja moninäkökulmainen ajattelu on kaiken Imagin toiminnan lähtökohta. Paitsi että me kaikki olemme ajattelevia ihmisiä, olemme myös kehollisia, tuntevia ihmisiä, psykofyysisiä kokonaisuuksia. Helppo, kaikille sopiva jooga juurruttaa meidät tähän hetkeen, omaan kehoon ja olemisen tilaan. Lyhyenkin joogaharjoituksen jälkeen on sekä keho että myös mieli joustavampi ja avoimempi, vaikka sitten mieltäravitsevalle keskustelulle tai lempeälle taidetyöskentelylle. Marika Tynnilä on myös RYT 200 flow-joogaopettaja, joten lempeät keholliset harjoitukset voidaan halutessa ottaa mukaan asiakastyöhön tai työhyvinvointipäivän ohjelmaan.
Kerää ryhmän ystäviä tai työkavereita ja ota yhteyttä! Suunnitellaan teille ihana rentouttava yhden illan mittainen työpaja, jossa on sijaa sekä lempeälle liikunnalle, luovalle ja rennolle taidetyöskentelylle että yhteiselle, ratkaisukeskeiselle keskustelulle. 
Hyvinvointi ja jooga
Pollack

Omaa luovuutta

etsimässä?

Taideterapia

Imagi tarjoaa ratkaisukeskeisen lyhytterapian lisäksi myös ratkaisukeskeisesti suuntautunutta taideterapiaa. Esimerkiksi nuorille voi olla voi olla helpompaa ilmaista itseään kuvatyöskentelyn tai kirjoittamisen avulla. Käsillä tekeminen ja havaintoon keskittyminen tuottaa myös iloa, aktivoi alitajuntaa ja luo uusia ajatuksia. Lue lisää!

Imagi järjestää myös taideterapeuttisia työpajoja ja ihania rentoja, keskustelutyöpajoja joissa hoivataan niin mieltä kuin kehoakin helpoilla joogaharjoituksilla ja suloisilla meditaatioilla. Marikalla on laaja kokemus työpajojen suunnittelusta ja vetämisestä niin lapsille, nuorille kuin työikäisille aikuisillekin. Yhteisen teeman jakava työpaja on turvallinen paikka tutkia omia ajatuksiaan, asenteitaan, pelkojaan ja unelmiaan. Vertaisryhmän tuki on palkitsevaa. Voit myös kerätä oman ryhmän yhteisen aiheen ympärille. Rento ja luova keskustelutyöpaja yhdessä ystävän tai läheisen kanssa on mukava, matalan kynnyksen tapa saada kokemus siitä mitä ratkaisukeskeinen keskustelu, ohjattu taideterapeuttinen työskentely ja palauttavat keholliset harjoitteet voi olla. Kysy lisää!

Taideterapia ja taideterapeuttset työpajat

"Jo muutamasta terapiakerrasta koen olleen itselleni iso hyöty. Monilla on haasteita löytää se ydinongelma omassa elämässään, ei tunnu hyvältä, ei suju mutta silti ei oikein ymmärrä miksi. Juuri sellaiseen koen tällaisesta olevan hyötyä, kun on valmis itse pohtimaan ja tekemään jonkun pienellä jeesillä."

"Sain terapiasta apua ja konkreettisia vinkkejä oman ajattelun muuttamiseen. Sain pieniä tehtäviä, tarpeeksi pieniä jotta sain tehtyä ne. Joskus vain pohdintaa omista käytösmalleista tai ajatuksista. Pienet askeleet helpottivat suurempienkin ottamista."

"Tuli heti lämmin olo Marikasta mikä on äärimmäisen tärkeää. Aina tuntui, ettei ollut kiire. Sain purkaa mutta keskustelua johdateltiin kuitenkin."

 

"Marika osasi kohdata minut oikein."

"Marika oli helposti lähestyttävä, hyväksyvä ja aito."

 

"Tuntui, että sain sekä purkaa ajatuksia että tunteita mutta niihin ei jääty vellomaan vaan terapeutti johdatti sopivasti keskustelua eteenpäin ja mitä voisi tehdä."

bottom of page