top of page
Stairs

Palvelut

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia / coaching

Imagin perustaja Marika Tynnilä on kokenut ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja ryhmätaideterapeutti ja visuaalinen suunnittelija sekä kuvittaja. Marika on toiminut terapiayrittäjänä vuodesta 2015, ja tehnyt asiakastyötä erityisesti työhyvinvoinnin, aikuissosiaalityön ja lastensuojelun saralla. Lue lisää Marikan monipuolisesta polusta täältä!

 

Valmennuksellisia keskusteluita ja yksilöterapiatyötä Marika tekee tällä hetkellä pääasiassa työhyvinvointipalvelu Auntien ammattilaisena, mutta jos sinua kiinnostaa kokeilla coachausta tai ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa, on uusille yksityisasiakkaille tarjolla helppoa ja turvallista nettiterapiaa. Jos nettiterapia ei ole mieleinen ratkaisu, Imagilla on myös kotoisa vastaanotto Helsingin Punavuoressa. Aikoja löytyy rajoitetusti. Lue lisää!

Joogaa, rentoutusta ja työhyvinvointia

Uutta luova, ratkaisukeskeinen ja moninäkökulmainen ajattelu on kaiken Imagin toiminnan lähtökohta. Paitsi että me kaikki olemme ajattelevia ihmisiä, olemme myös kehollisia, tuntevia olentoja, ainutlaatuisia psykofyysisiä kokonaisuuksia. Helppo, kaikille sopiva jooga juurruttaa meidät tähän hetkeen, omaan kehoon ja olemisen tilaan. Lyhyenkin joogaharjoituksen jälkeen on sekä keho että myös mieli joustavampi ja avoimempi – vaikka sitten mieltäravitsevalle keskustelulle tai lempeälle taidetyöskentelylle. Marika Tynnilä on myös RYT 200 flow-joogaopettaja, joten lempeät keholliset harjoitukset voidaan halutessa ottaa mukaan asiakastyöhön tai työhyvinvointipäivän ohjelmaan.

Kerää ryhmän ystäviä tai työkavereita ja ota yhteyttä! Suunnitellaan teille toiveiden mukainen uusia ajatuksia herättelevä, rentouttava hetki. Se voi olla esimerkiksi päivän, puolen päivän tai illan mittainen kokonaisuus, jossa on sijaa sekä lempeälle liikunnalle että luovalle ja rennolle taidetyöskentelylle. Ohjatut, asiakkaan valitseman teeman mukaiset luottamukselliset keskustelut joko pienryhmissä tai koko ryhmän kesken laittavat vanhat ajatukset liikkeelle ja avaavat uusia näkökulmia. 

Hyvinvointi ja jooga
Pollack

Omaa luovuutta

etsimässä?

Taideterapia ja taideterapeuttset työpajat
Yksilötaideterapia / ryhmätaideterapia

Imagi tarjoaa valmennuksellisten keskusteluitten, ratkaisukeskeisen lyhytterapian lisäksi myös ratkaisukeskeisesti suuntautunutta taideterapiaa. Esimerkiksi nuorille voi olla voi olla helpompaa ilmaista itseään kuvatyöskentelyn tai kirjoittamisen avulla. Käsillä tekeminen ja havaintoon keskittyminen tuottaa myös iloa, aktivoi alitajuntaa ja luo uusia ajatuksia. Lue lisää!

Imagi järjestää myös taideterapeuttisia työpajoja ja ihania rentoja, keskustelutyöpajoja joissa hoivataan niin mieltä kuin kehoakin helpoilla joogaharjoituksilla ja suloisilla meditaatioilla. Marikalla on laaja kokemus työpajojen suunnittelusta työikäisille aikuisille kuin nuorille ja opiskelijoille. Yhteisen teeman jakava työpaja on turvallinen paikka tutkia omia ajatuksiaan, asenteitaan, pelkojaan ja unelmiaan. Vertaisryhmän tuki on palkitsevaa.

 

Voit myös kerätä oman ryhmän yhteisen aiheen ympärille. Rento ja luova keskustelutyöpaja yhdessä ystävän tai läheisen kanssa on mukava, matalan kynnyksen tapa saada kokemus siitä mitä ratkaisukeskeinen keskustelu, ohjattu taideterapeuttinen työskentely ja palauttavat keholliset harjoitteet voi olla. Kysy lisää!

"Jo muutamasta terapiakerrasta koen olleen itselleni iso hyöty. Monilla on haasteita löytää se ydinongelma omassa elämässään, ei tunnu hyvältä, ei suju mutta silti ei oikein ymmärrä miksi. Juuri sellaiseen koen tällaisesta olevan hyötyä, kun on valmis itse pohtimaan ja tekemään jonkun pienellä jeesillä."

"Sain terapiasta apua ja konkreettisia vinkkejä oman ajattelun muuttamiseen. Sain pieniä tehtäviä, tarpeeksi pieniä jotta sain tehtyä ne. Joskus vain pohdintaa omista käytösmalleista tai ajatuksista. Pienet askeleet helpottivat suurempienkin ottamista."

"Tuli heti lämmin olo Marikasta mikä on äärimmäisen tärkeää. Aina tuntui, ettei ollut kiire. Sain purkaa mutta keskustelua johdateltiin kuitenkin."

 

"Marika osasi kohdata minut oikein."

"Marika oli helposti lähestyttävä, hyväksyvä ja aito."

 

"Tuntui, että sain sekä purkaa ajatuksia että tunteita mutta niihin ei jääty vellomaan vaan terapeutti johdatti sopivasti keskustelua eteenpäin ja mitä voisi tehdä."

bottom of page