Paper Abstract

Luovaa

suunnittelua

Imagi tekee joustavaa, kustannustehokasta ja kekseliästä suunnittelua hyvällä meinigillä ja lämpimällä otteella. Imagi tarjoaa myös tuoretta konseptinäkemystä ja oivaltavaa tekstiä. Imagi tuottaa kaunista jälkeä kaikkiin kanaviin eikä pelkää tuotantopainotteistakaan työtä, vaan hoitaa homman kuin homman luotettavasti.

 

Imagin luova ja lämminhenkinen esiäiti Hella Design on saanut alkunsa jo vuonna 2011. Vähän myöhemmin sai alkunsa myös Hellan sisar, taide- ja ratkaisukeskeistä terapiaa tarjoava Taitera. Vuonna 2021 nämä kaksi luovia ratkaisuja eri suunnista luotaavaa toiminimeä yhdistyi yhdeksi osaavaksi osakeyhtiöksi nimeltään Imagi Oy. 

 

Imagin perustaja Marika Tynnilä on kokenut ja näkemyksellinen graafinen suunnittelija (TaM, Aalto yliopisto) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Helsingin Psykoterapiainstituutti) ja taideterapeutti (AaltoPro). Ennen yrittäjänuraansa Marika on työskennellyt useissa helsinkiläisissä mainostoimistoissa art directorina ja visuaalisena suunnittelijana. Hän on hoitanut menestyksekkäästi isoja suunnittelukokonaisuuksia niin b-to-b -kuin kuluttaja-asiakkaillekin.

Lue lisää Marikan ja Imagin ihan omanlaisesta polusta täältä!

Ohessa esimerkkejä Imagin visuaalisesta ajattelusta. Kysy lisää!