Paper Abstract

Luovaa

suunnittelua

Imagin luova ja lämminhenkinen esiäiti Hella Design on saanut alkunsa jo vuonna 2011. Vähän myöhemmin sai alkunsa myös Hellan sisar, taide- ja ratkaisukeskeistä terapiaa tarjoava Taitera. Vuonna 2021 nämä kaksi luovia ratkaisuja eri suunnista luotaavaa toiminimeä yhdistyi yhdeksi osaavaksi osakeyhtiöksi nimeltään Imagi Oy. 

 

Imagin perustaja Marika Tynnilä on kokenut ja näkemyksellinen suunnittelija (TaM, Aalto yliopisto) ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja taideterapeutti. Ennen yrittäjänuraansa Marika on työskennellyt useissa Helsinkiläisissä mainostoimistoissa art directorina ja visuaalisena suunnittelijana. Hän on hoitanut menestyksekkäästi isoja suunnittelukokonaisuuksia niin b-to-b -kuin kuluttaja-asiakkaillekin. Lue lisää Marikan ja Imagin ihan omanlaisesta polusta täältä!

 

Imagi jatkaa Hellan joustavaa, kustannustehokasta ja kekseliästä työtä hyvällä meinigillä ja lämpimällä otteella. Imagi tarjoaa myös tuoretta konseptinäkemystä ja oivaltavaa tekstiä. Imagi tuottaa kaunista jälkeä kaikkiin kanaviin eikä pelkää tuotantopainotteistakaan työtä, vaan hoitaa homman kuin homman luotettavasti.

Ohessa esimerkkejä Imagin visuaalisesta ajattelusta. Kysy lisää!

Paper Abstract
Abstract Blur

"On kaksi tapaa elää: joko niin, että mikään ei ole ihmeellistä, tai niin, että kaikki on ihmeellistä."

 

Albert Einstein

© 2021 Imagi Oy