top of page
Paper Abstract

Luovaa

suunnittelua

Imagin kaikkien palveluiden arvoihin kuuluu dialogisuus, aitous ja laatu. Paitsi lyhytterapiaa ja valmennusta, tuottaa Imagi myös kaunista ja kekseliästä visuaalista suunnittelua pitkällä kokemuksella ja lämpimällä otteella. Imagi tuottaa laadukasta jälkeä kaikkiin kanaviin. Jos sinulle on tärkeää asiakkaasi syvällinen ymmärtäminen, tarjoaa Imagi myös kokonaisvaltaista, tuoretta konseptinäkemystä yli 30 vuoden kokemuksella.

 

Imagin luova ja lämminhenkinen esiäiti Hella Design on saanut alkunsa jo vuonna 2011. Vähän myöhemmin sai alkunsa myös Hellan sisar, taide- ja ratkaisukeskeistä terapiaa tarjoava Taitera. Vuonna 2021 nämä kaksi luovia ratkaisuja eri suunnista luotaavaa toiminimeä yhdistyi yhdeksi osakeyhtiöksi nimeltään Imagi Oy. 

 

Imagin perustaja Marika Tynnilä on graafinen suunnittelija (TaM, Aalto yliopisto), ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (Helsingin Psykoterapiainstituutti) ja ryhmätaideterapeutti (AaltoPro täydennyskoulutus). Ennen yrittäjänuraansa Marika on työskennellyt useissa helsinkiläisissä mainostoimistoissa art directorina ja visuaalisena suunnittelijana. Lue lisää Marikan ja Imagin ihan omanlaisesta polusta täältä!

Ohessa esimerkkejä Imagin visuaalisesta ajattelusta. Kysy lisää!

bottom of page